Sujuvat ja turvalliset sähköasennukset Nokialta koko Pirkanmaalle

Ota yhteyttä

Nokialta käsin toimiva Genel Oy on monipuolinen sähköalan osaaja. Toteutamme teollisuuden sähköasennukset, sähkösuunnittelutyöt, pientalojen sähköurakat ja instrumentoinnit koko Pirkanmaan alueella. Lisäksi palvelutarjontaamme kuuluu varavoimajärjestelmien suunnittelu, toimitus, testaus ja käyttöönotto asiakkaille kaikkialla Suomessa. Voit tilata meiltä myös asiantuntevat varavoimajärjestelmien huolto- ja kuormituspalvelut. 

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme! Palvelemme joustavasti, nopeasti ja yksilöllisesti. Kuulumme Vastuu Groupin Luotettava kumppani -ohjelmaan ja lisäksi olemme Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry:n jäsenyritys. Työmme laadun takaa myös RALA-pätevyys.

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Asiakaslähtöiset sähkötyöt

Joustava, asiakkaan toiveet huomioiva työskentelytapamme sekä ammattitaitoiset sähkösuunnittelijamme ja -asentajamme takaavat hyvälaatuisen ja toimivan lopputuloksen. 

Käytämme sähköurakoissa ja sähköasennuksissa aina tunnettuja, laadukkaita ja testattuja vakiotuotteita. Ne takaavat helpot ja nopeat huollot vuosiksi eteenpäin. 

Anna sähkötyösi osaaviin käsiin. Sähkön käyttö on turvallista, kun sähköasennukset ovat kunnossa ja tarkastettuja. Toteutamme sähköasennukset ja muut sähkötyöt koko Pirkanmaan alueella luotettavasti.

Varavoimajärjestelmien suunnittelu

Toteutamme varavoimajärjestelmien suunnittelun, valmistuksen ja huollon sekä asennus- ja testaustyöt joustavasti kaikkialla Suomessa. Meillä on yli 20 vuoden työkokemus varavoimajärjestelmien myynnistä, valmistuksesta, toimituksista, testauksista ja käyttöönotoista koulutuksineen.

Käytämme tunnettuja ja korkealaatuisia tuotteita, jotka täyttävät eurooppalaiset standardien mukaiset vaatimukset. Tuotevalikoimastamme löytyy oikea tuote jokaisen asiakkaan tarpeeseen. 

Valikoimaamme kuuluvat muun muassa seuraavat generaattorit:

  • Pienaggregaatit ja hitsausaggregaatit

  • Traktoriaggregaatit

  • Avoimet

  • Sääsuojatut/koteloidut

  • Lämpö- ja äänieristetyt

  • Hinattavat/siirrettävät

  • Konttilaitokset.

Saat kauttamme myös varavoimalaitteet kilpailukykyiseen hintaan suomalaisten ja eurooppalaisten yhteistyökumppaniemme avulla. Kysy lisää!